Gyémánt vágókorong a csempék formálásához

gyémánt vágókorong

Gyémánt vágókorong

A hidegburkolás iránti igény nagyon magas az építkezések és felújítások alkalmával. Ez teljesen érthető, hiszen való igaz, hogy akkor néz ki igazán jól egy konyha vagy terasz, a fürdőt már nem is kell külön megemlíteni, ha stílusos csempékkel van kirakva, mind a padló, mind a falak bizonyos részén, tetszőleges magasságban. Mivel lehetetlen úgy dolgozni, hogy csak egész lapok kerüljenek felhasználásra, a gyémánt vágókorong bevetése megkerülhetetlen.

Természetesen nem mindegy, hogy esetenként milyen típusban gondolkodunk, ugyanis azt meghatározza a darabolni kívánt anyag. Amennyiben különösen kemény csempékkel van dolgunk, úgy a TLS X-PRO TURBO ultravékony gyémánt vágókorong olyan munkát végez, amire büszkék leszünk.

Az “X hálós” alakú szegmens azon túl, hogy forgácsmentes vágást biztosít, még segíti a hő és por elvezetését, amivel kitolja a termék élettartamát. A kedvező ár-érték arány így garantáltan megtérül. A gyémánt vágókorong nem okoz csalódást, ezért szerencsés kéznél tartani, főleg akkor, ha megélhetésszerűen végzünk burkoló munkálatokat.