Hatalmas űrtartalmú játéktároló láda

játéktároló láda

Játéktároló láda

A gyermekek egymás között imádnak azzal versenyezni, hogy kinek van több plüss állatja, babája vagy autója. Amennyiben ezzel az Ön gyermeke sincs másként, valószínűleg az otthonában a játéktároló láda már egy teljes szobasarkot elfoglal. Azonban, ha egy ilyen csodadobozt még nem szerezett be, akkor ajánlatos erről minél hamarabb gondoskodni, hiszen ez egy sokkal kényelmesebb módja a tárolásnak, mint a sok zacskók és a kartondobozok egymásra halmozása.

Üzletünkben a játéktároló láda több méretben érhető el. Igényének megfelelően, a 2 literes modelltől kezdve az 50 literesig állnak rendelkezésére. Ez minél nagyobb, annál hasznosabb, hiszen a csemeték időről-időre összegyűjtenek mindenféle tárgyat és jól jön, ha van hová elpakolni ezeket.

Egy LEGO darabra vagy más hegyes apróságra való rálépés igencsak kellemetlen tud lenni, azonban ha ezeket a kicsik egy trendi dobozba pakolják, megelőzhető a sérülés. A játéktároló láda erős anyagból készült, tehát elég strapabíró ahhoz, hogy minden csöppség által használt tárgyat el lehessen tárolni benne. Nem kell attól félni, hogy ennek a beszerzése kiüríti a családi kasszát, mivel az árucikk már néhány ezresért megvásárolható.

Annak érdekében, hogy a lurkók ne csupán a játékok előszedését, hanem azok elpakolását is szívesebben végezzék, a játéktároló láda igencsak színes díszítésű. A könnyebb helyretolásért pedig néhány típus a vonatra hasonlít és a gurulást lehetővé tévő kerekekkel vannak felszerelve. Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor a termékek közötti választék megtekintéséért látogassa meg a honlapunkat, ahol minden szükséges információ a rendelkezésére áll!