A Bestillo pálinka kóstolásra érdemes

Bestillo pálinka

Bestillo pálinka

Magyarország gyönyörű tájai egyre több mindenről híresek. Messzi földön ismert például a Zemplén kapujában elterülő Boldogkőváralja, ahonnan származik a Vizsolyi Biblia és ugyancsak itt írta meg Balassi Bálint a Borivóknak való című versét. Ma már egy másik kiváló italról is lehetne költeményt zengeni, ugyanis 2005-ben itt született meg a Bestillo pálinka.

Kijelenthető, hogy ez a szeszesital napjaink egyik legnagyszerűbb gyümölcspálinkája. A brand alapítása mögött egy magyar pálinkakultúrát fejleszteni óhajtó házaspár áll, de még új-zélandi házi cukrász és épületgépész is megtalálható az alapítók között. A Bestillo pálinka a legtökéletesebb gyümölcsfajtákból kerül előállításra.

Ez az ízletes zempléni finomság voltaképpen a tradíció és a modern technológia találkozási pontja, a helyi ősi hagyományok és a fiatalos energiák lendületének csodálatra méltó ötvözete. Ha Ön is szeretné megkóstolni, akkor tudnia kell, hogy Bestillo pálinka megvásárolható az idrinks.hu webáruház bőséges termékpalettájáról.