A ceramic festék számos pozitívuma

ceramic festék

ceramic festék

A HÉRA név hallatán a festők egyből azokra a termékekre gondolnak, amiket évek óta megbízhatóan, nagy sikerrel használnak, beltéren és kültéren egyaránt. A HÉRA ceramic festék egy foltmentesen tisztítható, beltéren alkalmazható anyag, ami a kerámia tartósságával vetekszik. A ceramic festék technológiájának a lényege a kiváló mosás- és dörzsállóság.
Ennek is köszönhető, hogy az foltok nélkül fertőtleníthető és tisztítható. A matéria hidrofób alkotórészeinek hála vízlepergető bevonatot képez, miközben innovatív kötőanyag szerkezete kiváló páraáteresztő tulajdonságot biztosít. Ami még a ceramic festék mellett szól, hogy hipoallergén, selyemmatt felületet nyújt és ezzel együtt képes exkluzív színmegjelenést kölcsönözni a lefestett felületnek.

Magyarországon sajnos sokakat zavarnak az allergia számos tünetei. Szerencsére ceramic festék felhasználásával mindez elfelejthető. Sőt, reális áron lehet hozzájutni ahhoz a termékhez, ami maximálisan megfelel az egyéb, esztétikai és tartóssági feltételeknek. A Festék Aréna oldalán számos kivitelben megrendelhető.