A férfi karóra három kategóriája

férfi karóra

férfi karóra

A férfiak egy része az órákra csak egy praktikus használati tárgyként tekint, ami szolgáltatja a pontos időt. A másik tábor a karórákban a stílust véli felfedezni. A férfi karóra a presztízs eszköze, a megjelenés koronája. Az elegáns viselettől a sportoláshoz ideális időmérőkig, széles kínálat uralja a piacot.

Vannak hétköznapi darabok, alacsony árkategóriával, kevésbé egyedi formatervezéssel. A férfi karóra kategóriái közül a legnépszerűbb a prémium termékek azon családja, amelyik még megfizethető, ám strapabíró, svájci minőség. Közkedveltek a kristály edzett üveggel vagy zafírral burkolt karórák, amelyek általában 100 méterig vízállók. A férfi karóra sztárjai a csúcskategóriás luxustermékek, amelyek a Föld összes időzónájához pontosítják önmagukat műholdakra csatlakozva.

Nemesacél termékek, domború, tükröződésmentes zafírüveggel és krokodilbőr szíjjal karöltve. A férfi karóra remek ajándék óraforgató dobozzal, persze nem csupán gyűjtőknek. Az óra olyan kiegészítő, ami öltöztet és megkoronázza a viseletünket, akár egy ékszer.