A Galaxy Buds Pro rövid bemutatása

galaxy buds pro

Galaxy Buds Pro

A zenehallgatás élményét még tökéletesebbé teheti egy fantasztikus hangzású fülhallgatóval. A Galaxy Buds Pro használata nagyon kényelmes.

Meg kell említeni, hogy található rajta egy kis szellőzőnyílás, aminek köszönhetően a fülben lévő nyomás kiegyenlítődik. A dual drivernek hála, a mély és a magas hangok szépek, telítettek. A készülék belsejében 11 mm mélynyomó és 6,5 mm magas hangszóró kapott helyet.

A vezeték nélküli fülhallgató az okostelefonhoz, a tablethez vagy a laptophoz Bluetooth segítségével csatlakoztatható. A Galaxy Buds Pro erős akkumulátorral rendelkezi, ami azt jelenti, hogy akár 28 órás működésre is képes.

Tokban kapható, ami egyben töltőbázisként szolgál. Ha teljesen lemerült a készülék, akkor bele kell helyezni a tokba, hogy megkezdődjön a töltés. A tok kinézete nagyban hasonlít az ékszertartó dobozhoz. Kis helyen elfér, így bárhová magával viheti. A Galaxy Buds Pro aktív zajszűrővel van ellátva, így minden alkalommal az adott tevékenységre fókuszálhat. Ha megvásárolja, akkor biztosan elégedett lesz!