A hajpánt sokoldalú kiegészítő

hajpánt

hajpánt

Egy különlegesebb megjelenés kialakítása nem jár együtt minden esetben fodrászati beavatkozással. Gyakran elég egy szimpla kiegészítő, például stílusos hajpánt, hogy feldobja a frizurát. Ez főként olyankor nagyszerű megoldás, amikor nincs idő bonyolultabb műveletekre.

Változatos kivitelezésű darabok kaphatóak, színesek, megunhatatlanok. Érdemes beszerezni többfélét, így mindig az alkalomhoz, az időjáráshoz és a hangulatunkhoz leginkább illőt viselhetjük.

A hideg időszakban a praktikussága kerül előtérbe, míg a divatos példányok kifejezetten a megjelenésünket hivatottak tökéletesíteni. A trendi hajpántok közé sorolható a régi korokat idéző pöttyös vagy a négyzetmintás, de válogathatunk a virágos, csíkos és a népszerű feliratos változatokból is.

Vannak színes, feltűnést keltő darabok, masnival ellátva, de a visszafogottabb típusok sem hiányoznak. Számos selymes anyagból készült variáció található, a téli időszakra gyönggyel díszített kötött hajpánt és különböző, laza kötésű csavart modellek is.