A Jack Daniels ár a minőségről biztosít

Jack Daniels ár

Jack Daniels ár

Néhány különleges whiskey Amerikából érkezik mind a mai napig. Nevének egyik híres viselője a Jack Daniels ár és minőség szerint elnyeri a kedvencek címét. A szeszesital napjainkban is a tulajdonos nevét viseli, aki 1911-ben végleg nyugovóra tért és helyette unokaöccse vitte tovább az boltot. Az akkori üzleti vállalkozásból mára világhíres cég lett.

A többi whiskeyhez hasonlóan, évekig érlelik a tölgyfahordókban, így a Jack Daniels ár megközelíti a többi hasonlóképpen készült italt. Az eljárásnak hála, összetéveszthetetlen ízében halványan megjelenik a banán édessége, egy kis diós beütés, karamellás lecsengés, egy csipetnyi füstös keverékkel. Ez édessé teszi az italt, amihez a tölgyfából kivont kókuszdió aromája is társul.

Nem nevezhető bourbon-nek, mivel a finomításához aktív szenet használnak, különlegesen simává téve azt. Emellett a Jack Daniels árától függetlenül, kitűnő illattal rendelkezik, borostyán színe pedig még ínycsiklandóbbá teszi. Legtöbbször magában szokták fogyasztani, mivel íz-világa nem téveszthető össze semmi mással. Sok bárban koktél alapanyagként is megjelenik. Ez a prémiumminőségű ital egyre több ember tetszését elnyeri, nemcsak a hazájában, hanem nálunk is.

Amennyiben a kiszerelését vesszük figyelembe, érdemes 1 literes üveget vásárolni. A 40%-os alkoholtartalom mellé, elengedő egyetlen pohárral legurítani belőle. Érdemes nem keverni másfajta, szintén alkoholt tartalmazó italokkal. A Jack Daniels ár 9000 Ft-nál kezdődik, de ezért tényleg minőséget kapunk. Az ínyencek ráadásul találnak mellé olyan különleges kiegészítőket, mint a hasonló ízű csokoládé, táblás vagy golyós kivitelben.