A lemezfelni alapanyaga acél, így ellenáll a karcolásoknak

lemezfelni

lemezfelni

A járművek futóművének milyensége kényelmi, de leginkább biztonsági szempontból nagyon nem mindegy, hogy milyen kialakítású. Méltán népszerű a kategóriában a lemezfelni, ami nemcsak az alumíniumból készült változatokkal szemben jobban ellenáll az esetleges karcolásoknak, a beszerzése sem terheli meg annyira a családi költségvetést. A lemezfelni alapanyaga acél, aminek köszönhetően nehezebb, ez különösen a hideg évszakokban fontos paraméter. A lemezfelni ugyanis jobb tapadást eredményez a havas, jeges úton és még a féket is védi a szennyeződésektől.

Az esetleges javítása komplikációmentes, értéke pedig esztétikailag emelhető a nagy választékban fellelhető dísztárcsáknak köszönhetően. Az alu-felni.eu webáruházban az érdeklődők megvásárolhatják a nekik megfelelő darabokat ebben a tematikában. Ehhez elegendő tudni, hogy mekkora a felni átmérője és a szélessége, valamint a besajtolási mértéke. A lemezfelni modellek különböznek egymástól, továbbá az agymérő és az osztókör adatok szerint is, de bizonytalanság esetén, a webshop munkatársai a vásárlók rendelkezésére állnak.

Golf 4 alufelni sokféle kivitelben

A gépjárművek esetében ajánlott a futómű elemeinek milyenségére is figyelmet fordítani. Ahogy a Golf 4 alufelni elnevezése is mutatja, alumíniumból készült dologról van szó. Az acél alapanyagú darabokkal szemben jobb lesz ennek a használatával a gyorsulás és a fékezés, valamint ezzel párhuzamosan kisebbé válik a fogyasztás. Az említett webhelyen keresztül beszerezhetőek ezek a modellek is, mégpedig igen jó ár-érték arányban. A Golf 4 alufelni tematikában számos különféle kialakítású és méretű árucikk található itt.

A választás megkönnyítése érdekében, mindegyiknél fel vannak tüntetve a pontos paraméterek, mint amilyenek az átmérő, a furatszám, az osztókör, a szélesség, az ET szám, a szín és a középfurat. Amennyiben ezek ismeretében sem tudná az érdeklődő eldönteni, hogy melyikre is lenne szüksége, forduljon nyugodtan információért a webshop szakértő munkatársaihoz. A Volkswagen Golf 4 alufelni választható egyszerű, díszes, de akár modern, sportos változatban, a szükséges kiegészítőkkel együtt is.