A vizes játékok a nyár slágerei

vizes játékok

Vizes játékok

Mik a nyár legnagyobb slágerei a felhőtlen vízparti szórakozást illetően? Természetesen a fantasztikus vizes játékok! A gyermekek mindig szeretnének pancsolni, ösztönösen rajonganak a vízi játékok iránt. Télen a szülők megengedik a gyermekeknek, hogy jobb híján a fürdőkádban szórakoztassák magukat ezekkel, azonban tudjuk, hogy úgy nem az igazi.

A nyár hozza meg az igazi felüdülést, hiszen végre előkerülhet a vízipuska, vödör, labda és lehet játszani, csatázni az udvaron, a tóparton vagy strandon. Bár elsősorban a gyermekek kedvencei, a vizes játékok sok felnőttet is megihletnek. A kisebb gyerekek imádnak a vödrökkel, locsolókannákkal pancsolni, a nagyobbak pedig hatalmas vízicsatákat élhetnek át a puha, szivacsból készült labdákkal vagy a jó minőségű vízifegyverekkel.

A vizes játékok minden esetben nagyon szórakoztatóak, legyenek azok házi készítésűek vagy boltból megvásároltak. A házi készítésű fajták alatt értendőek a néhány nagyobb méretű szivacsból és némi kötöző anyagból „gyártott” labdák. Ha kreativitás vagy idő híján vagyunk, elég egy lufit megtölteni vízzel és már indulhat is a móka.

Ha pedig szeretnénk a kész vizes játékok közül válogatni, akkor rengeteg lehetőségünk van, hiszen a boltokban számos ilyen jellegű termék kapható. A jatek-varazs.hu webáruházban is pazar a kínálat, mind a felhozatalt, mind pedig a minőséget illetően. Némelyikből egy egész folyót lehet kiépíteni és a készlethez tartozó kis hajók és egyéb alkalmatosságok úszhatnak rajta. Ezek a lakásban is használhatóak, évszaktól függetlenül.