A whiskey fogyasztása egyre népszerűbb a vidékünkön is

whiskey

whiskey

Az alkoholos italok mértékkel való fogyasztására a premiumutalnagyker.hu webáruházban rengeteg fajta áll az érdeklődők rendelkezésére. Az égetett szeszesitalok közül a prémiumminőségű, világszerte ismert skót whiskey egyre népszerűbb vidékünkön is.

Ezt a különleges italt tölgyfahordókban pácolják, innen a karakteres, jellegzetes íze. Az alkoholtartalma 40-54,2 százalék között variál, a kiszerelése pedig lehet 0,5, 0,7 és 1 literes formában. Némelyik whiskey alumíniumdobozos díszcsomagolásban kerül forgalomba, ezek kiválóan megfelelnek ajándékként a speciális alkalmakra. A nedű alapanyaga minden esetben a maláta, a lepárlók mennyisége határozza meg a fajtáját, miszerint beszélhetünk single grain, single malt és kevert, azaz blended fajtákról.

Ezeken belül, még nagyon sokféle ízű termék található, a hölgyek körében népszerűek a krémlikőrrel kombinált változatok is. Az oldalon időnként frissülő ajánlatokat érdemes követni, a kiválasztott whiskey ilyen módon sokkal költséghatékonyabban szerezhető be.