Akvarell papír a kiváló alkotásokhoz

akvarell papír

Akvarell papír

Bizonyára mindannyiunkkal előfordult iskoláskorunkban legalább egyszer, hogy rajzórán, vízfestékezés közben összefolytak a rajzlapon a színek, egymásba mosódtak a formák. Az akvarell papír ideális felület a nedves technikákhoz, így nem kell újra átélnünk az egykori kudarcélményeket.

Ez a magas pamuttartalmú, sok esetben teljes mértékben pamutból készült termék nemcsak akkor kiváló választás, ha akvarell- vagy akrilfestékkel, esetleg temperával vagy tintával dolgozunk, hanem a szén- és ceruzarajzoknál éppen úgy beválik, mint például nyomatkészítésnél. Az akvarell papír többféle méretben és kiszerelésben, tekercs formában, illetve tömbként is kapható.

A muveszellato.com internetes oldalon a papírtömbök gazdag kínálatából is válogathatunk, ebből a rendkívül népszerű, hivatásos művészek érdeklődésére is számot tartó Fabriano termékek sem hiányoznak. Az akvarell papír fontos jellemzője, hogy minőségét hosszú időn át megőrzi, ezért érdemes nagyobb mennyiséget is beszerezni belőle. Az említett virtuális boltban minden árucikkhez pontos leírást találunk, így könnyebb eldöntenünk, hogy mi kerüljön a kosárba.