Alacsony karikagyűrű árak, kiváló minőség

Egyedi gyűrűk

Egyedi gyűrűk

Nincs is annál megindítóbb pillanat, mint amikor a férfi úgy dönt, élete végéig egyetlen nő mellett szeretné leélni az életét. A leánykérés szépségénél már csak az válhat érzelmesebb pillanattá, amikor a boldogító igen kimondása után felkerülnek az ujjakra az arany karikák. Hogy pontosan milyen modellt választ a jegyespár, azt legtöbbször a karikagyűrű árak határozzák meg.

Sok esetben fordul elő az a jelenség, hogy egy kiszemelt modellt csak azért mellőzik végül, mert túl drága. A kereskedelemben nagyon változatosak a karikagyűrű árak, mivel sok minden befolyásolja. Elsősorban az arany értéke, köztudott ugyanis, hogy a 18 karátos jóval drágább a 14 karátosnál. A legtöbb ékszerbolt 14 karátossal dolgozik és inkább a modellek közötti különbségek szabnak csak határokat.

A karikagyűrű árak függnek attól is, hogy használt ékszert vásárolnak-e a házasság előtt állók vagy teljesen újat választanának. Érdemes nemcsak személyesen felkeresni az ékszerészeteket, hanem online is böngészni. Vannak ugyanis olyan korábbi évekből megmaradt kollekciók, amiket féláron is felajánlanak, így jelentősen sokat lehet spórolni. A Velekey Ékszervilág honlapján sincs ez másképp, mert minden megtalálható itt, amit csak kívánnak a jegyesek.

A vonzó karikagyűrű árak lehetővé teszik, hogy olyan mutatós modelleket válasszanak, amik 2 vagy 3 színű arannyal lettek megmunkálva és valamilyen mintákkal tarkítják az átmenetet. Természetesen a karikagyűrű árak változnak akkor is, ha valaki olyan párost választ, ahol a női modellben apró gyémánt vagy cirkónium kövek is bele lettek foglalva. A döntés az Ön kezében van. Találja meg nálunk az ideális darabokat!