Amerika egyik legismertebbje a Jack Daniels

Jack Daniels

Jack Daniels

A viszki sokak kedvenc itala. Akik a minőséget és az egyedülálló ízt tartják a legfontosabbnak, a Jack Daniels mellett döntenek. Amerika egyik legkedveltebb és legismertebb szeszes italáról van szó. Nevét Jasper Newton Daniel-ről kapta, aki már 6 éves korában eldöntötte, a nevelőanyjával való veszekedés után, hogy elköltözik és a saját lábán áll meg.
A Jack Daniels viszki története pedig ott kezdődött, amikor Jasper a helyi lutheránus lelkészhez került, aki gazdálkodással és whiskey lepárlással foglalkozott. Az utóbbi tevékenység az, ami örökre megváltoztatta a gyermek életét, hiszen megtanította őt a viszkifőzés minden fortélyára. Később a papnak le kellett mondania erről a tevékenységről, ami azt jelentette, hogy Jack vehette át ezt.

1860-ban a fiatalember még csak a 14. életévét töltötte be, azonban már saját lepárlója volt, és hamarosan tökéletesen értett is a működtetéséhez. Később meg is született a ma is ismert, milliók által fogyasztott Jack Daniels. A finomság megrendelhető az idrinks.hu weboldalon, ahol számtalan egyéb alkoholos ital is várja a klienseket.