Mit ajánl Dr. Kárász Tamás?

Dr. Kárász Tamás

Dr. Kárász Tamás

Dr. Kárász Tamás remek plasztikai sebész, aki már 2005 óta folyamatosan végez beavatkozásokat. A műtétek és kezelések tárháza igen széles, hiszen az orrplasztika mellett, végez még mell-, fül-, arc-, szemhéj- és állplasztikát, valamint ajakfeltöltést. Dr. Kárász Tamás arra törekszik, hogy minden ügyfele 100 %-ig elégedett legyen a végeredménnyel. A szakember is azt tanácsolja, hogy szépészeti műtétekhez mindenképpen olyan orvost válasszon, aki kellő gyakorlattal rendelkezik! Ugyanis az elkészült mű a sebész munkáját kell dicsérje.

Egy kókler nem fog sem szép munkát kiadni a kezéből, sem megfelelően ellátni a pácienst, ráadásul igen drága összegekért dolgoznak. Dr. Kárász Tamás plasztikai sebésznek nem az a célja, hogy a beteget eladósítsa, hanem az, hogy a kapott összeg ellenében kiváló, prémium szolgáltatást nyújtson. Olyan is előfordul, hogy valakinek nem ajánlja a műtétet, mert a páciens úgy tökéletes, ahogy van.

Dr. Kárász Tamás nagyszerű specialista

1994-ben summa cum laude minősítéssel elvégezte a Pécsi Egyetem Általános Orvostudományi karát, majd 2000-ben fül-orr-gégegyógyászati, 2005-ben pedig plasztikai sebészi szakvizsgát tett. A doktor úr azóta foglalkozik szépészeti beavatkozásokkal. Ha orrműtétről van szó, akkor mindenképpen a nyitott verziót szokta ajánlani a betegeinek, hiszen ezzel szebb és pontosabb eredményt lehet elérni. Ráadásul, ha porcot vagy graftot kell beültetni, akkor az orr felnyitása után sokkal egyszerűbb lesz a hosszú távú stabil tartást elérni.

A zárt változat, aminél nem ejtenek bemetszést az orron, egyáltalán nem nyújt szép végeredményt, hiszen az orvosnak vakon kell az orr belsejében elvégeznie a változtatásokat. Akkor jó megoldás a zárt műtét, ha valóban csak nüansznyi mértékű problémát kell orvosolni. Dr. Kárász Tamás weboldalán, az orrspecialista.hu lapon mindent megtalálhat, amire a plasztikához szüksége lesz.

Az orrplasztika mennyibe kerül?

Amikor plasztikáról és árakról esik szó, akkor ne pár százezer jusson az eszébe. Inkább több millióról beszélhetünk. Az orrplasztika egyáltalán nem számít olcsó beavatkozásnak. Azonban, ha valaki komolyan gondolkodik az orr formájának megváltoztatásán, akkor kérjen időpontot a specialistához, ahol minden kiderül. Itt lehetősége van minden műtéttel kapcsolatos információra rákérdezni. Hogy miként történik a beavatkozás? Mennyibe kerül? Mire lehet számítani a műtét előtt és után? Mennyire nehéz a lábadozási időszak és a többi?

Orrplasztika előtt mindenképpen történik egy általános laborvizsgálat és EKG. Ezeket nem lehet kihagyni, hiszen altatásban történő műtétről van szó. Ennek is, mint minden más altatásban történő beavatkozásnak, vannak kockázatai. Erről természetesen a beteget a műtétet megelőzően tájékoztatják. Az orrplasztika a korrekció mértékétől függően 1-2 órát vesz igénybe. Amennyiben az eljárás kész, akkor a sebész tamponokat helyez a páciens orrába és gipszsínnel rögzíti a műtött területet. Ezután már csak a lábadozás veszi kezdetét és a végleges gyógyulás.