E-cigi alapfolyadék sokféle eszenciával

e-cigi alapfolyadék

E-cigi alapfolyadék

Az elektromos cigaretta készlet az üzletekben általában 9-15 ezer Forintba kerül. Az e-cigi alapfolyadék a patronba helyezhető. Ennek az egyik fő része a párologtató. A feladat az, hogy elpárologtassa a nedűt, ezzel előidézve a cigarettafüst érzetét. A működését tekintve egyszerűnek nevezhető. Az áram felmelegíti a fűtőszálakat és a folyamat beindul. Ez a kiegészítő többféle ízben és erősségben szerezhető be az üzletekből. A csomagolásán olvasható el az, hogy mit tartalmaz pontosan.

A nikotinmentes e-cigi alapfolyadék sokak kedvence. Ezen kívül persze létezik gyenge, közepes és erős variációban egyaránt. Abban az esetben, ha nagyobb mennyiségben rendel az online áruházakból, akkor akciós áron juthat hozzá. A pozitívumai közé tartozik, hogy az alkalmazása után nem lesz rossz a lehelete. A csomag egy tölthető akkumulátort tartalmaz és ahhoz tartozó porlasztót, ami az e-cigi alapfolyadék segítségével megtölthető. A termék a cigarettázáshoz hasonló élvezetet nyújt úgy, hogy sok káros vegyületet nem tartalmaz.

Sokan vannak az elektromos cigaretta felhasználói között, akik saját maguk keverik ki a betöltendő esszenciát. Így az e-liquid aroma egyedülálló ízzel és az igénynek megfelelő nikotintartalommal fog rendelkezni. A webáruházakban számos zamat közül válogathat, ebből kifolyólag könnyedén ki tudja keverni magának azt az eszenciát, amire szüksége van. Ha az erősebb variációkat részesíti előnyben, akkor válassza a 18 mg/ml nikotintartalmú árucikkeket. A gyengébb termékek esetén ez a szám 6, vagy 3 mg/ml.

Az e-liquid aroma kész változatban is egyszerűen beszerezhető, amennyiben nincs ideje a kevergetéssel foglalkozni. Meg kell említeni, hogy az elektromos kellék nem ég, ezért nem szabadul fel semmiféle égéstermék. A füstjében nincs kátrány és káros vegyület, ami a normál cigaretta esetén biztosan a tüdőbe kerül. Az e-liquid aroma olyan kiegészítője a készüléknek, amit az online oldalakon is megtalálhat. Fedezze fel az eszenciák között a leginkább kedvére való típust és próbálja ki bátran!