Életet menthet a gázszivárgás jelző spray

gázszivárgás jelző spray

gázszivárgás jelző spray

A modern klímaszerelők egyik legfontosabb feladata a hűtőközegek kezelése, különösen a szivárgás felderítése. Ehhez a munkához a mestereknek minőség és hatékony szivárgásérzékelőre van szükségük. A gázszivárgás jelző spray megfelel ennek az igénynek.

Ez nemcsak a legkisebb szivárgást is érzékeli, hanem egyéb jelentős előnyöket is nyújt. A magas viszkozitású formula hosszantartó buborékképződést biztosít és lehetővé teszi, hogy a termék hosszabb ideig érintkezésben maradjon a felülettel, ezáltal a legkisebb szivárgás is kimutathatóvá válik. Emellett, a gázszivárgás jelző spray nem korrodálja a fémeket, ami jelentősen előnyös tulajdonság, mivel segít megőrizni a csővezetékek és szerelvények épségét. A gázszivárgás érzékelő egy olyan spray, ami a csövekre és felületekre permetezve buborékok képződésével mutatja ki a gázszivárgást.

Ideális vízvezeték és légkondicionáló szerelők általi használatra, az összes csőcsatlakozás ellenőrzéséhez. A gázszivárgás jelző spray biztonságos, kényelmes és teljesen felváltja a régi, szappanos vízzel végzett módszert.