Energiatakarékos, fűtésre optimalizált klíma telepítése

fűtésre optimalizált klíma

Fűtésre optimalizált klíma

A megfelelő komfortérzethez hozzátartozik a lakás vagy ház optimális hőmérséklete. Amennyiben a kellemes temperatúrát nem csupán a nyári hónapokban szeretnénk kiélvezni, akkor célszerű fűtésre optimalizált klíma felszereltetését fontolóra venni. Ezek az okos modellek tehát alkalmasak arra, hogy egész évben a megfelelő hőfokot biztosítsák a lakótérben.

A hősugárzó vagy az olajradiátor tökéletesen kiváltható egy fűtésre optimalizált klíma használatával. Ezek a termékek ráadásul csepptálca fűtéssel is rendelkeznek, ami biztosítsa, hogy a januári mínuszokban is védve van a kültéri egység a fagyástól. Legtöbb típusuk már nemcsak távszabályzóval, hanem okostelefonnal is vezérelhető, programozható.

Energiatakarékos, ami szavatolja, hogy nem kell a kényelem és a spórolás között választani. Kiegészítő fűtésre és tartós hőmérsékletnövelésre is alkalmas. Rendkívül csendesek és extrém, -22 fokos kinti hőmérsékletig használhatóak. A fűtésre optimalizált klíma megfelelő pollen- és baktériumszűrő betéttel van felszerelve.