Huawei fülhallgató aktív zajszűréssel

Huawei fülhallgató

Huawei fülhallgató

A vezeték nélküli fülhallgató napjaink egyik legdinamikusabb termékkategóriája a fogyasztói elektronikában. A pénztárcabarát játékosoktól kezdve, a luxusmárkákig mindenki kialakítja a saját, kissé eltérő elképzelését a koncepcióról, szédületes választási lehetőséget biztosítva a vásárlóknak.

A tavalyi Huawei fülhallgató, a FreeBuds 3 és olcsóbb változatuk, a FreeBuds 3i után, a márka visszatér a Pro verzióval. Ezek a vezeték nélküli Huawei fülhallgatók nem tűnnek ki hatalmas újdonságokkal, de lépést tartanak a versenytársakkal.

A „verseny” alatt pedig főként az Apple AirPods Pro értendő, ami nyilvánvaló inspirációforrás. A FreeBuds Pro legfontosabb frissítése a szilikon fülcsúcs, ami elszigeteli a hallójáratokat a külső zajoktól.

Ez lehetővé teszi, hogy az aktív zajszűrés (ANC) sokkal jobban működjön, mint a nyitott FreeBuds 3-on. Ehhez képest, az új Huawei fülhallgató egy kicsit jobban kiemeli az alsó részt és úgy tűnik, hogy felhangosítja a hangot. Valójában a saját preferenciáitól függ, hogy melyik hangprofilt részesíti előnyben.