Kiválóan alkalmas terepre a fényhíd

fényhíd

Fényhíd

Vannak bizonyos feladatok, amelyek különleges berendezéseket vesznek igénybe. Említésre méltó a fényhíd, amit az autóra kell felszerelni, hogy bevilágítsa vele a környezetet. Ezt azonban nem úgy kell elképzelni, mint egyszerű zseblámpát. Off-road autóra való, magas teljesítményű szerkezetet kell elképzelni, ami egyszerre világítja meg a közelben és a távolban lévő dolgokat.

A legtöbb esetben a fényhíd ívelt, ezért széles szögben borítja be a területet. Kiválóan alkalmas erdészeknek vagy vadászoknak, esetleg ipari területeken dolgozóknak. Pontos leírás van ahhoz, hogy miként kell felszerelni az autóra. Mivel minden alkatrészt megkap, így egyszerű a beüzemelése.

Két lába van a berendezésnek, amit a kocsi tetejére vagy pedig annak orrára szükséges felhelyezni. Látogasson el a Ledezz honlapjára, ahol részletesebb leírást fog kapni a fényhídról! A pontos paramétereket és az árat szintén meg fogja találni. Ráadásul nem kell az üzleteket járja, elegendő néhány kattintással megrendelni a terméket, amit pár napon belül kiszállítanak.