Könnyen lefoglalható a Mátra szállás

Mátra szállás

Mátra szállás

Az aktív, nyugodt pihenést kedvelő személyek a hegyek felé veszik az irányt, amikor csak tehetik, például rengetegen látogatják a Mátra csodálatos helyeit. Még az egynapos kirándulás is feltöltődést jelent a városi embereknek, de aki több időre menne, annak tudnia kell, hogy a Mátra szállás a rendelkezésére áll az év bármelyik szakában.

Kiemelkedően kellemes szálláshely a Kétkerék Vendégház, tiszta, korszerű és jól felszerelt. A szállásadók nagyon kedvesek, diszkrétek, itt ki lehet kapcsolódni és otthonosan mozogni. A Mátra szállás tulajdonosainak ilyennemű hozzáállása legalább annyira fontos, mint a modern berendezés, ha nem lényegesebb.

Csendes, nyugodt környezetet biztosít, ahol kipihenhetik a vendégek a túrázás, kirándulás fáradalmait. Az üzemeltetők finom reggelivel is kedveskednek a vendégeiknek. A ketkerekvendeghaz.hu portálon keresztül nagyon egyszerűen lefoglalható a Mátra szállás, amelyről fényképek is megtekinthetőek a weboldalon. Így már otthon láthatjuk, hogy milyen körülmények várnak minket.