Konyhai grill, a stílusos étkezés eszköze

konyhai grill

konyhai grill

Egyre elterjedtebb és népszerűbb ételkészítési mód a grillezés, főként a kulináris élményekért, de az egészséges táplálkozás miatt is közkedvelt. Többnyire nyáron, a kertben vagy kirándulások alkalmával ideális megoldás, de egy kisebb konyhai grill segítségével, egész évben lehetőség van az ízletes ételek előállítására.

A Sage kontakt grillsütő kétoldalas kerámialapokkal ellátott csúcstermék, amiben egyszerre kétféle étel is elkészülhet, mivel a sütőlemezek külön vezérelhetőek. Nyitott állapotban, mint BBQ grillsütő funkcionál, a felső lap magassága pedig állítható. 6 különböző fokozat közül lehet kiválasztani a megfelelőt, a készítendő étel típusától függően. A tapadásmentes kerámiafelületen a sütéshez szükséges olaj mennyisége minimális.

Egy gombnyomásra kivehetőek a sütőlapok és egyszerűen tisztíthatóak, akár mosogatógépben is. A hőmérséklet is szabályozható, hiszen egy szendvics vagy egy steak készítése eltérő hőfokot igényel. Ez a sokoldalú konyhai grill könnyen tárolható, rendkívül praktikus és hasznos kellék.