Makraméfonal egyedülálló minőségben

makraméfonal

Makraméfonal

A makramétechnika a 70-es, 80-as években volt igen felkapott, azonban napjainkban újra nagyon népszerű. Már régen is rendkívül fontos volt a makraméfonal minősége, hiszen az ilyen technikával készített textiltermékeket csak megfelelő anyagú szálakkal lehetett kivitelezni. A modern fonalaknak köszönhetően, teljesen új köntöst öltenek mindenféle hasznos és szép dolog formájában.

Régebben közel sem volt ilyen gazdag a makraméfonal választék. Ez szerencsére sokat változott, így manapság ezen a téren bárki könnyedén megtalálhatja az ízlésvilágához és az elképzeléseihez leginkább passzoló egységeket.

A muveszellato.com webshop kiváló szálösszetételű fonalai alkalmasak divatos táskák, díszek, ékszerek és aranyos figurák készítésére egyaránt. Az Anchor Crafty, a Porto és az Artland Toledo makraméfonal típusokkal nagyon könnyű dolgozni, az eredmény pedig magáért beszél majd. A webshop változatos kínálatában találhatunk 3 és 1 ágból sodort fonalat is, különböző vastagságban. Készítsen Ön is egyedi termékeket makraméfonalból!