Memória játék már a legkisebbeknek is kapható

memória játék

memória játék

A gyermekek agya szinte hihetetlen mennyiségű adatot képes befogadni és tárolni. Ezt a csodálatos folyamatot ugyanakkor támogatni is lehet olyan eszközökkel, mint a memória játék. A kicsik érdeklődése az új dolgok iránt elképesztő. Mindent megfigyelnek és azonnal törekszenek arra, hogy az információkat eltárolják.

A memória szót mindenki ismeri. Jelentése emlékezet, emlékezőképesség. A gyerekekre jellemző, hogy ez a képesség rendkívül fejlett, már zsenge korban is. Olyan dolgokra is képesek emlékezni, amelyekre mi nem is gondolnánk.

De érdemes-e a memória játék bevetése már a korai időszakban? A szakértők egyöntetű válasza az, hogy igen, azonban ezt játékosan kell megoldani. Az is fontos, hogy az adott korú gyereknek megfelelő memória játék segítségével támogassuk az emlékezőképességét.

Az okosjatek.hu webáruházban olyan termékek is helyet kapnak, amelyeket már 2 éves kortól is lehet alkalmazni. A „Little memo” társas szórakoztató és kreatív elfoglaltság mind a kicsiknek, mind pedig a szülőknek. A játékhoz járó jutalomkorong még nagyszerűbbé teszi a mókát, hiszen nyerni is lehet valamit.

A webshopban ugyanakkor a nagyobbaknak is kapható memória játék. Ezek a társasok összehozzák az egész családot, fergeteges kikapcsolódást ígérnek.Nem csupán fejlesztik a kicsik és nagyok készségeit, de viccesek is, így mindenki roppant jól szórakozhat pár óra erejéig is.

A memória játék típusok között a kooperatív változatok is jelen vannak. Ezek csapatban játszhatóak, a tagok egymás segítségével érnek célt. Ha Ön is szeretne a családjának tartalmas időtöltést ajándékozni a hosszú téli estékre, akkor nincs más dolga, mint rendelni!