Micellás víz frissítő kávéval

micellás víz

Micellás víz

Minden anyuka (és nemcsak) reggeli wellnesse egy finom kávé elfogyasztása. Milyen jó is lenne, ha a kávé nemcsak belsőleg, hanem külsőleg is kifejthetné a hatását! Nem kell ehhez varázslat, csupán olyan micellás víz, aminek alapja finom koffeindús kávéfőzet, amihez kókuszkivonatot adtak. Ugye nem is hangzik, így már olyan furcsának az, hogy egy ilyen termék akár színes is lehet.

Nos, bizonyára ezt a típusú terméket már nagyon sokan használják, egyesek pedig hallottak róla, de még nem próbálták. Mi is az a micellás víz? A termék tulajdonképpen a szennyeződéseket micellába zárva távolítja el. Kiváló a smink, a bőrápoló szerek és az egyéb szennyeződések eltávolítására.

A HerbArting csodás, koffeines változata pedig bőrvédő hatású növényi kollagénnel, hidratáló glicerinnel, rugalmasságot fokozó karbamiddal és hialuronsavval válik teljessé. Ez a micellás víz az organikus összetevőinek köszönhetően, kiválóan alkalmas az érzékenyebb bőr tisztítására is. A legjobb dolgok mindig a természetből jönnek, ahogyan ez a micellás víz is.