Mini alufelni jó választás a sportos elegancia jegyében

Mini alufelni

Mini alufelni

Amikor felmerül az autótulajdonosok között az alu- vagy lemezfelni vásárlás kérdése, igencsak megosztóak a vélemények abban a tekintetben, hogy melyiket is válasszuk. Korábban egyértelmű volt a döntés, mert 90%-ban lemezfelnit szereltek az autókra. Azonban manapság a modern, exkluzívabb dizájnnal gyártott autókon alapfelszereltség az elegánsabb, sportosabb alufelni.

Az alu-felni.eu weboldal nagy választékban kínál alufelnit minden autómárkára. A Mini alufelni is elérhető számos színben és formában, mindig kedvező áron. Azt, hogy lemezfelnit vagy alufelnit vásároljunk, elsősorban az dönti el, hogy mire és mikor használjuk az autót.

A Mini tipikus városi autóként terjedt el, a modern, sportos külsőt azonban fokozza egy jól megválasztott Mini alufelni. A Mini alufelni tehát elsősorban esztétikai előnyökkel jár, kevésbé strapabíró és az időjárás és útviszonyoknak is jobban ki van téve, mint a lemezfelni, mégis óriási rajongótábora alakult az utóbbi időben az autótulajdonosok körében. Ne felejtsük el azonban, hogy a legoptimálisabb télen a lemez-, nyáron pedig az alufelni használata.

Kia Ceed alufelni széles szín- és méretválasztékban

Alufelni vásárláskor ajánlott előre meggyőződni róla, hogy a megvásárolt felni ára tartalmazza-e a szereléshez szükséges kiegészítőket. Ha az alu-felni.eu webáruházban nézünk körül, például Kia Ceed alufelni esetében a felni ára nem tartalmazza a felszereléshez szükséges csavarokat, anyákat.

Ha szükségünk van ezekre az alkatrészekre, a weboldalon széles választékban találunk minden autómárkához. A Kia Ceed alufelni is széles választékban kapható, az oldalon feltüntetett paraméterek segítenek a választásban. Érdemes pontosan ellenőrizni a műszaki adatokat, hogy biztosan a gépkocsinknak megfelelő felnit válasszuk.

Egy számsor utal az adatokra, amelyek a felni szélességét, átmérőjét (collban), rögzítő csavarok számát és az osztókör nagyságát (mm) határozzák meg. Találunk továbbá egy ET számot is, ami a felni függőleges felezési síkjának és kerékagyra való felfekvési síkjának milliméterben mért távolságáról ad felvilágosítást a vásárlónak.