Tachyon

Tachyon

Betegségeink szimptómái nemcsak orvosságok szedése által érhető el, hanem léteznek különböző atomi részecskék, amelyek tartalmazzák az univerzális, lelki fény teljes spektrumát. A gyógyítás új, holisztikus formájának tekintendő a Tachyon energia, ami a modern fizikai ismereteken és Tesla tanulmányain alapul.

Nagyon sokféleképpen használható a tachyonizált szilícium-dioxid-lemez, talán a leggyakoribb az elektromágneses mezők/elektroszmog elleni védelem. Ugyanakkor alkalmazzák még ezt az energiát az ételek és italok energiaértékének növelésére, illetve a test természetes regenerációs folyamatainak felgyorsítására. Ez utóbbi elérhető például a flexity.hu webáruház kínálatában lévő Tachyon kézi verejtékpánt használatával.

Különösen javasolt ez a termék ízületi gyulladás, ficam vagy ínygyulladás kezelésére. Növeli a bioenergetikai potenciált és hozzájárul ahhoz, hogy a test visszatérjen természetes egyensúlyába. A Tachyon pántot mindaddig tanácsos viselni, amíg az egyensúlyhiány tünetei megszűnnek.