Modern ágyak skandináv stílusban

modern ágyak

Modern ágyak

A kortárs hálószobák meglepően eredetiek. A csúcsminőségű bútorok kifinomult formái és a megfelelően megválasztott világítás eleganciát, sikket, de egyben hangulatos belső teret is teremtenek, amiben az ember nemcsak éjszaka érzi úgy, hogy szívesen tölti a szabadidejét. Modern ágyak nélkül viszont nincsenek modern hálószobák.

Egy jó hálószobai ágy, ágyneműtartóval vagy tágas fiókkal és ami a legfontosabb, kényelmes matraccal, a hálószoba középpontja. A kellemes tapintású velúrral kárpitozott és formás fejtámlával ellátott modern ágyak gyönyörűen illeszkednek egy minimalista vagy skandináv stílusú térbe. A jellegzetes falábak és a szürke árnyalatok teljes palettája skandináv hangulatot közvetít és a kívánt könnyedséget kölcsönzi a belső térnek.

A tolóajtós gardróbszekrény bárhol állhat

Nem lehet megnevezni egyetlen helyet a lakásban, ahol ennek a bútordarabnak kötelező jelleggel lennie kellene. Régen a tolóajtós gardróbszekrény stabil helye az előszobában és a hálószobában volt. Akkoriban ezekben a helyiségekben működtek a legjobban, de ma már egy személyre szabott tolóajtós gardróbszekrény bárhol állhat.

Az évek során a gardróbszekrény hatalmasat fejlődött és a tipikus előszobai szekrényből a nappali királynőjévé avanzsált. A modern változatok tehát tökéletesen mutatnak a nappaliban, a hálóban, de akár a gyerekszobában is, ahol a kisgyermekek vagy a tinédzserek káoszát, kreatív rendetlenségét ölelik magukhoz. Itt nemcsak a ruhák, hanem a játékok, kütyük és könyvek tárolására is szolgálhat.

Ízlés szerint kombinálható a modern nappali szekrénysor

Egy fali szekrényről eszünkbe juthatnak azok a bútorszettek, amelyek évtizedekkel ezelőtt gyakorlatilag minden nappaliban ott álltak. Ma azonban egy modern nappali szekrénysor sokkal többet jelent. A függő változatok például szintén érdekes megoldást jelentenek. Egy falra akasztható szekrény moduláris könyvespolc készlettel együtt nagyon stílusos sarkot hozhat létre a nappaliban.

A modern nappali szekrénysor nagyon különbözik azoktól a bútoroktól, amelyek szüleink vagy nagyszüleink lakásában álltak. Ezek ugyanis a leginkább moduláris kialakításúak, ami azt jelenti, hogy a részeik szabadon kombinálhatóak és átrendezhetőek. A moduláris bútorokat olyan elrendezésben lehet felállítani vagy felakasztani, ami a legjobban megfelel az igényeinknek.

A nappali fénypontja a kerek dohányzóasztal

A nappali az egyik olyan helyiség, aminek a berendezésének érdemes sok figyelmet szentelni. Itt pihenünk és regenerálódunk egy-egy kihívásokkal teli nap után, itt éljük a társasági életünket is. A nappali berendezésének kiválasztásakor mindenekelőtt a kifogástalan esztétika, a magas minőség és a funkcionalitás kombinációját tartsuk szem előtt.

A kerek dohányzóasztal, ami a nappali szerves részét képezi, a stílusos formáját és innovatív esztétikáját elsősorban a gyártás során felhasznált anyagoknak köszönheti. Ezen a területen, többek között a fa és az üveg a népszerű, de akár külön-külön, akár duóban, sokféle tervezési lehetőséget kínálnak. Az üvegből és fémből készült kerek dohányzóasztal azoknak szól, akik a praktikus használat mellett, nagyra értékelik az innovatív designt is.