Nem korlátozza a mozgást a vezeték nélküli fülhallgató

vezeték nélküli fülhallgató

vezeték nélküli fülhallgató

A wireless headsetek egyre népszerűbb választássá válnak. A sportolók körében azért, mert futás közben nem akadályozzák őket, a játékosok között pedig azért, mert a hosszú maratonok során növelik a mozgás kényelmét.

A vezeték nélküli fülhallgató több alapvető típusra osztható, amelyek kiválasztása elsősorban a berendezés rendeltetésétől függ. A piacon vannak úgynevezett in ear modellek, amelyek tökéletesen illeszkednek a fülbe. Előnyük a kicsi méret és a stabilitás.

Ezek a vezeték nélküli fülhallgatók tökéletesen megfelelnek az aktív emberek elvárásainak, mert még intenzív kocogás vagy kerékpározás közben, valamint az edzőteremben is a helyükön maradnak. A fejre helyezhető modellek gyakran jobb hangminőséget kínálnak a társaiknál, ami tökéletessé teszi ezeket a filmnézéshez vagy játékhoz.

Fontos, hogy kevésbé negatív hatással vannak a hallásra. A fejre helyezhető headsetek hátránya azonban a nagy méretük és a kisebb mobilitásuk, így edzés közben nem ajánlott a használatuk. A vezeték nélküli fülhallgató fő előnye természetesen a kábel hiánya.