Samsonite bőrönd a megbízható minőség

samsonite bőrönd

samsonite bőrönd

Kisebb vagy nagyobb utazáshoz használt megfelelő bőrönd kiválasztása előtt fontos körültekintően átnézni minden szempontot. Hiszen egy minőségi bőrönd hosszú évekig hű társunk lesz az utazásaink során. Minden szempontból remek választás lehet a Samsonite bőrönd összes kialakítása. Az elképesztően széles termékválasztékban találhatóak kisebb és nagyobb méretű bőröndök is. A keményfedeles modellek kifejezetten strapabíróak, hosszabb utakon is remekül megvédik a benne tárolt személyes tárgyakat.

Azonban a puhafedeles Samsonite bőrönd viszonylag könnyebben elhelyezhető kisebb helyekre is. Természetesen ezek a modellek kifejezetten ellenálló és minőségi anyagokból készülnek. Sokan talán nem is gondolnák, de a letisztult formavilágon és színhasználaton túl, vannak gyermekeknek szánt bőröndök is. Ezek méretben és mintában is eltérnek a szokásos Samsonite bőrönd modellektől. Minden bőröndre igaz, hogy hihetetlenül szigorú teszteléseken kell teljesíteniük ahhoz, hogy piacra kerülhessenek.

 A rendkívül praktikus 55x40x23 bőrönd

Repülőgéppel történő utazás során nagyon sok mindenre kell odafigyelni, hogy minden zökkenőmentesen haladhasson. A megfelelő bőrönd kiválasztása is éppen ilyen kritikus pont lehet. A 55x40x23 bőrönd a Wizzair szabályozásnak teljes mértékben megfelel. A légitársaságok által megszabott legszigorúbb szabályok is probléma nélkül betarthatóak így. Nem kell aggódni, hogy majd a reptéren derül ki, túl nagy vagy túlsúlyos a csomag.

A 55x40x23 bőrönd nemcsak méretében tökéletes, hanem a súly tekintetében. Ezek a poggyászok szándékosan olyan strapabíró és minőségi alapanyagokból készülnek, hogy minél kevesebb legyen a súlyuk. Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor kiderül, hogy nem lehet felvinni a csomagot a fedélzetre és plusz pénzt kell fizetni érte. A 55x40x23 bőrönd elképesztő praktikussága mellett, természetesen rendkívül szemrevaló is. Minden modell egyedi, így könnyű megkülönböztetni a reptéren lévő káoszban. A súlyának köszönhetően könnyen kezelhető, akár kézben kell vinni, akár kerekeken gurul.