Sokoldalúságával hódít a földfúró

földfúró

földfúró

Lehet, hogy az erdészek, ácsok és épületasztalosok munkája nagyon különböző, de az biztos, hogy van egy szerszám, amit mindegyik szakember igen gyakran használ. A változatosan bevethető földfúró masináról van szó, aminek a sokoldalúságát pontosan az igazolja, hogy annyira sok munkaterületen pótolhatatlannak számít. De melyik mellett érdemes dönteni?

Nem okoz csalódást a benzinmotoros földfúró

Ha fontos a magas teljesítmény és hatékonyság, akkor megéri a benzines mellett dönteni, hiszen ezzel a munka nem lesz helyhez kötött. Persze megéri megnézni az elektromos változatokat is, amiknek a használatához biztosítani szükséges az áramforrást. Kiépített elektromos hálózat nélkül tehát áramfejlesztőt kell a helyszínre vinni, de egy benzinessel nem kell még erre is gondot fordítania a tulajnak.

Ezért is döntenek sokan a benzines földfúró mellett, ami még a legnagyobb hidegben is megbízható, nem úgy, mint például az akkus fajta, aminek ezen fontos tartozéka a mínusz fokokban nem mindig lesz hű társ. A segítségével a fák telepítésekor könnyen kialakíthatóvá válnak az ültetőgödrök, mivel kiváltja az ásó használatát.