Törésnek ellenálló színes ceruza készlet

színes ceruza készlet

színes ceruza készlet

Amikor szóba kerül a színes ceruza készlet, a legtöbben a gyermekre gondolnak, akik ezekkel színezik ki az aranyos rajzaikat. Pedig létezik olyan szett is, ami professzionális igényekre van szabva.

A muveszellato.com webáruház széles termékpalettáján szerepel például Bruynzeel Design színes ceruza készlet, ami magas pigmenttartalommal rendelkező, kiváló minőségű példányokat foglal magába. Még a legigényesebb felhasználónak is tökéletes ez a szett, hiszen élénk, jól rétegezhető színek érhetőek el az alkalmazásával.

Meglepően strapabíróak a pehelysúlyú ceruzák, nem törnek el könnyen, nagyobb igénybevétel, kisebb-nagyobb ütődések hatására sem. Gazdaságos megoldást jelent, mivel kiválóan hegyezhető. 12 darabos kiszerelésben kapható ez a ceruzaszett a webáruházban.

Kezdő és haladó művészeknek nagyszerű választás, ráadásul az ára is igazán reális. Művészek, tervezők, divattervezők, illusztrátorok számára optimális ez a színes ceruza készlet, színezéshez és vázlatkészítéshez egyaránt. Elegáns fadobozban vásárolható meg.