Törley pezsgő – ünnep a mindennapokban

torley pezsgo

torley pezsgo

Jó néhány olyan alkalom van az ember életében, amihez igazán jellemző és meghatározó szeszesital illik. Ilyen többek között szilveszter éjszakája vagy mondjuk az esküvőn szokásos koccintás a családtagokkal és a barátokkal. Azonban ezeken túl bármilyen alkalmat ünnepé varázsol a Törley pezsgő.

Ezt a kellemesen szénsavas italt úgy érik el, hogy már a palackban átesik a második érlelésen. Ennek az eljárásnak köszönhetően gazdagodik a Törley pezsgő pompás, lágy savassággal.

Lehet választani édes és száraz közül, így mindenki megtalálhatja az ízlésének legmegfelelőbbet. Akár 3 literes kiszerelésben is megvásárolható a megbízható Törley pezsgő, így tökéletes ajándék is lehet.

Illatában leginkább az édes gyümölcsös árnyalatokat lehet kiérezni. Kóstolás után elsősorban a markáns pezsgés érezhető ki, majd a selymesen édes gyümölcsök íze jelenik meg. A Törley pezsgőben nagyszerű összhangot alkot a frissesség, amit a szénsav okoz és az édesség, amit a gyümölcsök adnak. Bármilyen alkalomra megállja a helyét.