A bébi taxi rövid jellemzése

bébi taxi

Bébi taxi

A különböző lábbal hajtható játékokat a gyermekek nagyon kedvelik. A bébi taxi szinte mindenben hasonlít egy igazi autóhoz. Négy kerékkel rendelkezik, így a bátortalanabb gyerkőcök is beleülhetnek. Egyes modellek körülölelő karfával, háttámlával, lábtartóval és szülőkarral rendelkeznek. Az utóbb említett tartozik jól jöhet abban az esetben, ha a pici elfárad, így amíg pihen, addig az anyuka vezérli, azaz tolja a járgányt. A bébi taxi modern változataiban már zenelejátszó is van. Egy ilyen eszköznek fejlesztő hatása van, hiszen a gyermeknek egyszerre több dologra kell figyelnie.

A kormányzás, a fékezés és a különböző funkciók által a koncentrációs képesség, az érzékszervek fejlődése, a szem-kéz koordináció sokat javulhat. Távirányító segítségével vezérelhető, így a szülők is tudják irányítani. Jól jöhet abban az esetben, ha a járgány rossz irányba halad. A bébi taxi eltérő árkategóriában van jelen az üzletekben. Az összeget nagyban befolyásolja az adott jármű anyaga, típusa, mérete, valamint felszereltsége.

A gyerek figyelmét lekötő termékek sokaságát találhatja meg az internetes üzletekben. A játszószőnyeg mesefigurákkal díszített variációi mindenkit elkápráztatnak. Az élénk színek felkeltik a pici figyelmét és az érdeklődését. Egyes változatok csörgőkkel, felakasztható plüssökkel és puha párnákkal együtt kaphatóak. Fontos, hogy a választott darab kényelmes legyen, hiszen élvezetesebb lehet a játék, ha jól érzi magát a csöppség. Többféle méretben és vastagságban érhető el, így mindenki a kedvére valót vásárolhatja meg.

A játszószőnyeg kicsi súlyának köszönhetően bármikor átvihető egyik helyiségből a másikba. Kirándulások alkalmával is jól jöhet, hiszen egyszerűen szállítható. Ha összehajtja, akkor beleteheti egy táskába. A tisztítása sem jelenthet gondot. Ha a gyerek összemaszatolja, akkor sincs probléma. Egy pici citromlével és szódabikarbónával a foltokat könnyen kiszedheti az anyagból. A játszószőnyeg 0-6 hónapos kor között a legideálisabb. Ha a babát nap mint nap ráfekteti, akkor sokat tehet az egészséges fejlődéséért.