A Cerva munkaruha hazánkban is elérhető

Cerva munkaruha

Cerva munkaruha

Egyáltalán nem mindegy, hogy a munkaruha milyen minőségű. Speciális követelményeknek kell megfelelnie és a Cerva munkaruha ennek az elvárásnak maradéktalanul eleget is tesz. A ruhák varrásához használt alapanyagok sűrű szövésűek és vastag szálúak, de ennek ellenére kényelmesek és könnyen moshatóak. Legyen az erdei munka vagy különféle gyári feladat, esetleg építőipari megbízás, mindenhol elvárt a munkaruha, aminek strapabírónak kell lennie.

Itt elsősorban a funkcionalitás a fontos, legyen szó akár női, akár férfi modellekről. A spanyol székhelyű cég a világ 75 országába szállít Cerva munkaruhát, így kiemelt figyelem övezi a folyamatos újításokat.

Hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy egy ekkora kapacitású cég miként maradjon az eladás élvonalában. Ehhez naprakész modelleket kell kínálniuk. A Cerva munkaruha a tevékenységek széles körét lefedi és különféle kiegészítőket is árusít, mint a gumikesztyű, szájvédő maszk, munkavédelmi szemüveg, sisakok, lábbelik, valamint speciális alsók és felsők.