A felnyitható bukósisak ötvözi a nyitott és a zárt sisakok előnyeit

felnyitható bukósisak

felnyitható bukósisak

A motorozás széles körben népszerű, nem ajánlott viszont a közlekedésben részt venni megfelelő védőfelszerelés nélkül. A fejet igen jól védi a felnyitható bukósisak, amiből számos korszerű, Caberg gyártmányú minőségi modell áll az érdeklődők rendelkezésére a motoroazis.hu webáruházban.

Az olasz gyártótól származó felnyitható bukósisak mindegyike innovatív, mivel gondos tervezőmunka eredménye. Az ilyen típusú sisak ötvözi magában mind a nyitott, mint a zárt fajták előnyeit, a viselője döntheti el, hogy az adott helyzetben éppen melyik változatra van igénye. Könnyű fel- és levenni, menet közben is variálható, hogy csukott vagy felnyitott legyen. Emellett, igen kényelmes a viselete, ráadásul maximális biztonságot szavatol. A dizájn tekintetében nagy a szórás, mindenki meg fogja találni a stílusához leginkább illőt.

A megfelelő méretválasztás kiemelten fontos a felnyitható bukósisak beszerzésekor. Persze a webshop ezzel a paraméterrel kapcsolatban is pontos információkat tüntet fel, amelyek ismeretében már könnyű a döntés.