A lázmérők másodpercek alatt megadják a helyes testhőmérsékletet

lázmérők

lázmérők

Az orvosi létesítmények kiváló minőségű tartozékokkal és berendezésekkel való ellátása a specialitásunk. Ezért teszünk meg mindent annak érdekében, hogy ne csak a jó hírű gyártóktól származó eszközöket garantáljuk a vásárlóinknak, hanem azt is, hogy a rendelésükkel teljes mértékben elégedettek legyenek.

Ebben a kategóriában különböző típusú lázmérők találhatóak, közöttük érintésmentes és digitális termékekkel. Az eddig használt hagyományos higanyos hőmérők károsak lehetnek az életünkre és az egészségünkre, ezért ajánlott lemondani róluk. De ne aggódjon! Vonzó ajánlatokat készítettünk Önnek, amelyeket biztonságosan használhat professzionális és magánhasználatra egyaránt. A színes kijelzővel ellátott érintésmentes lázmérők gyorsan forradalmasították az orvosi ipart.

Kézreálló és ergonomikus kialakításuk megkönnyíti a vizsgálat elvégzését, miközben garantálják a megbízható eredményt. Az érintésmentes lázmérők infravörös fényt használnak, hogy a felhasználó mindössze néhány másodperc alatt megbízható eredményt kapjon.