A fürdőszoba burkolat termékkategóriában hatalmas a kínálat

fürdőszoba burkolat

Fürdőszoba burkolat

A ház többi részén sem mindegy milyen a falfelület és a padló, de ez a megállapítás fokozottan érvényes arra a helyiségre, ahol folyóvíz van használatban. Igen sokféle fürdőszoba burkolat áll az érdeklődők rendelkezésére a palatinusfurdoszoba.hu webáruházban, ahol ez a termékcsalád mellett, gyakorlatilag minden felszerelés megtalálható ennek a helyiségnek a berendezéséhez.

Csak a fürdőszoba burkolat kategóriában több mint 300 különféle padlólap és falra való csempe lelhető fel olyan elismert gyártóktól, mint amilyen a Cersanit, az Argenta, a Sanches, az Opoczno, az Equipe, a Rako, a hazai Zalakerámia és még sok más. A színválaszték igen széles, a szivárvány minden színében vásárolható itt burkoló alapanyag.

A lapok mérete is igen eltérő, az egészen aprótól a komoly nagyságúakig minden fellelhető, így a díszítésre szánt hosszúkás, keskeny csempék is. A fürdőszoba burkolat felszereléséhez szükséges anyagok, mint amilyen a ragasztó, a vízálló fugázó keverékek ugyancsak a felhasználók szolgálatára állnak a webshopban.