A gin árak többnyire változóak

gin árak

gin árak

Manapság ezt a finom italt többféle változatban megtalálhatja a termékpalettákon. A gin árak eltérőek, mivel számos módon készítik. Általánosságban elmondható, hogy malátázatlan gabonaalapú desztillált etanolból állítják elő.

Az eljárás sok mindenben hasonlít a vodkához. Az újrapárlás rendkívül fontos dolog, hiszen a szeszesital ekkor kapja meg a növényi vagy fűszeres ízesítést. Ehhez leggyakrabban boróka tobozbogyót használnak, de esetenként más fűszert is alkalmaznak.

Alapvetően kétféle változatot különböztetnek meg, az egyik a kevert, a másik pedig a desztillált típus. A gin árak megtekinthetőek az internetes oldalakon.

Az alkoholtartalmát tekintve, az Európai Unióban minimum 37,5 %. Fogyasztható önmagában vagy keverve. Rengeteg bárital alkotórésze alapként vagy kiegészítőként. Magyarországon tonikkal keverve a legnépszerűbb. Történetét illetően tudni kell, hogy a hollandok készítették először évszázadokkal ezelőtt. Az előállításának szigorú szabályai vannak. A gin árak a márkától függnek leginkább.