A gyerekvitamin kiváló összetétele

gyerekvitamin

Gyerekvitamin

Azoknak a gyermekeknek a szervezetében, akik nem szívesen fogyasztják a zöldségeket, gyümölcsöket, valamivel pótolni kell a vitamint. Pontosan ezen célból született meg a gyerekvitamin, aminek arányai, összetétele a kicsik szükségleteihez igazodnak. Ebből sokféle vásárolható a biosziget.hu webes üzletből, ahol nemcsak cseppek, rágótabletták, hanem gumivitamin formájában is kapható.

Utóbbit különböző ízesítésben készítették a gyártók, így a gyerekek cukorkának gondolják és szívesen elfogyasztják. Például sokuk kedvencének számít a Multikid jelly málna ízű gyerekvitamin, ami 12 féle aktív összetevőt, C-, E, B6-, A-, D3-, B12-vitamint, biotint, jódot, niacint foglal magába.

Tartalmazza továbbá az összes zsíroldékony vitamint. 3 évesnél idősebb gyermekeknek ideális választás ez a termék, ugyanis a napi 3 darab ízletes gumivitamin tökéletes kiegészítője a normál, vegyes táplálkozásnak. Nagyon hasznos tehát a gyerekvitamin, ami jelentős támogatást nyújt a kicsi szervezetének a kiegyensúlyozott fejlődésben.