Hagyaték felvásárlás profikkal kísérve

Hagyaték felvásárlás

Hagyaték felvásárlás

Bizonyára Önnek is fontos, hogy a hagyaték felvásárlás nyugodt, mégis profi körülmények között történjen. Amennyiben most örökölt egy ingatlant, de nem szeretné megtartani, akkor érdemes túladnia rajta. Viszont az adott házat vonzóvá kell tenni a vásárlók szemében. A hagyaték felvásárlás előzetes egyeztetés után bármikor lehetséges. A Porlepte szakemberei természetesen minden vásárlás előtt helyszíni felmérést végeznek.

Amennyiben komolyabb értékű ingóságokra bukkannak, felvásárolhatják Öntől piaci értéken. Ha a megörökölt ingatlan tele van retró dolgokkal vagy olyan dísztárgyakkal, amelyeknek érzelmi értékük van, akkor azt jelezze a csapatnak! A profi kollégák minden kérésére oda fognak figyelni maximálisan. Amikor a hagyatéki tárgyakat csomagolják, akkor arra is figyelmet fordítanak, hogy a többi értéktárgyhoz ne nyúljanak. Csak azt viszik el, amit megbeszélt a céggel.

A hagyaték felvásárlás sok pénzt hozhat

Ha Önnek valami poros vagy koszos, attól annak az ingóságnak még lehet értéke. Van az a mondás, hogy ami az egyiknek szemét, a másiknak kincs. Ez a hagyaték felvásárlás során sincs másként. Lehet, hogy megszabadulna olyan értéktárgyaktól, amik már régiek és látszólag nem érnek sokat, azonban a Porlepte szakemberei, ha úgy gondolják, hogy valaminek még nincs a szemétben a helye, akkor azt piaci áron megvásárolják.

Ez pedig igen szép summát hozhat. Ha szeretné megnézetni a hagyatékból Önre maradt ingóságokat, akkor arra is lehetősége nyílik a porlepte.hu weboldalon. A sokéves tapasztalattal rendelkező szakértők ugyanis díjtalan kiszállással dolgoznak, viszont ehhez előzetes időpont egyeztetés szükséges. A kiszálláson kívül, az értékbecslés nem kerül semmibe.

Miként megy végbe a hagyaték felvásárlás?

A hagyatékok nagyon gyakran csupán érzelmi értékekkel bírnak. Sokan valóban csak azért nem tudnak megszabadulni a használaton kívüli tárgyaktól, mert valakitől kapták. Azonban a legtöbb esetben ezek csak lomok, viszont egy profi csapat segít megoldani ezt a problémát is. Nem fog érzelmi krízisen átesni és akár még helyzettől függően, pénzt is kereshet vele.

A hagyaték felvásárlás és a lomtalanítás igazából egybefüggő szolgáltatásoknak számítanak, mivel igény szerint részlegesen vagy teljes egészében kipakolják a lakást. Ha Ön is azt szeretné, hogy a pincétől a padlásig minden hagyaték eltűnjön, akkor kérjen személyre szabott árajánlatot! A lomtalanításból származó szemetet a jól képzett brigád szakszerűen elszállítja és fix köbméteres áron kiszámlázza.

A hagyaték felvásárlás profin zajlik

Igazán sok érv szól amellett, hogy a Porlepte csapatát válassza, ha lomtalanításról, hagyaték felvásárlásról vagy telektisztításról van szó. Először is, sokéves tapasztalattal rendelkeznek minden téren. A szakemberek jól képzettek, precízek és becsületes munkát végeznek minden esetben. Másodszor olcsóbbak, hiszen az árak tartalmazzák az elszállítást is.

Harmadszor pedig bármikor hívhatóak, mert non-stop elérhetőek. Még hétvégén is hívhatja a kollégákat. Elmondható róluk, hogy a felesleges dolgokat a rászorulóknak adják és rendszeresen támogatnak karitatív szervezeteket. Ez nem mondható el minden lomtalanítással foglalkozó vállalkozásról.