A kályha is lehet megbízható és modern

kályha

kályha

A fűtőberendezések óriási fejlődésen mentek keresztül az elmúlt 20 évben. A szakma egyik sajátos innovációja a hőtárolós kályha. Habár ez a régi formájában évtizedek óta létezik, illetve Magyarországon is kedvelt, a modern változata csak most kezd elterjedni. Milyen szerkezetről van szó és hogyan is működik ez?

Aki nagy üvegfelületen akarja élvezni a tűz látványát, és szeretné kihasználni a kandalló vitathatatlan érdemeként ismert légfűtés előnyeit, az kötelezően ezt kell válassza. A berendezés nem más, mint egy hibrid megoldás, a kandalló és a kályha összes pozitívumának az ötvözete.

Kényelmesebb és hatékonyabb, mint a megszokott megoldások. Képes a gyors felfűtésre a légfűtéses elvnek köszönhetően. A nagy üvegfelületen keresztül a tűz látványa maximálisan kiélvezhető marad, sőt, a szerkezet felső részében elhelyezett hőtároló blokk felmelegszik és alacsony intenzitású tűz esetén is biztosítja a kellemes meleget, több órán keresztül.

A kályha működése roppant egyszerű, ugyanis a konvekciós felületére nagy hőtároló kapacitású blokk kerül. Amikor ez felmelegszik, máris kiélvezhető a kellemes meleg, illetve később elnyújtottan nyerhető ki belőle még több energia.

Megfelelő füstelvezető cső a biztonság érdekében

Mindegyik fűtőszerkezet csakis akkor tud megbízhatóan működni, ha a füstelvezető rendszer és annak minden tartozéka profi módon van kialakítva. A füstelvezető cső fontosságáról egy percig sem szabad megfeledkezni. Hol vásárolható meg az a produktum, amelyik minden téren megfelel az igényeknek?

A kandalloepites.hu áruházban több méretben is megvehető a füstelvezető cső, illetve kaphatók a szintén elengedhetetlen idomok és könyökök. A felhozatal szerves részét képezik még a szerelvények és bilincsek. Megvehető itt a fekete acél és saválló füstelvezető cső egyaránt, 130 és 200 milliméteres átmérővel.

Az ABX kandallókhoz megrendelhetők a a speciálisabb csövek, passzolva a szerkezet színéhez. A cég által árusított produktumok minősített, szilárd tüzelésű kandallók bekötéséhez alkalmazhatók. A magas minőség és a megbízhatóság minden terméknél garantált.