A karakteres ízzel bíró abszint kiváló választás

abszint

abszint

A minőségi röviditalok terén napjainkban igen nagy a választék. Ezek egyike az igen magas alkoholtartalommal rendelkező abszint, ami különféle erősségben, színben és kivitelben érhető el a diszkontital.hu webáruházban.

Megtalálható itt ez az ital fekete, zöld, kék, piros és sárga kivitelben, mégpedig olyan méltán elismert gyártóktól, mint amilyen a Tunel, a Hapsburg, a La Fée, a Michlers, a Dr. Jekyll, a Montmarte, a Pernod, a Rodnik és a Vieux Carré.

Az abszint alapanyaga minden esetben hasonló, ennek az égetett szesznek a karakteres ízét leginkább az ánizs határozza meg, de tartalmaz fehér ürömfű és kömény kivonatot is, valamint többféle gyógynövényt is felhasználnak az előállítása során.

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz egyik változat sem, ezért likőrként nem tartható számon. A fogyasztásával nem árt a fokozott elővigyázatosság, mivel gyorsan kifejti a hatását a kiemelten magas alkoholtartalma következtében. Az abszint ennek ellenére széles körben igen közkedvelt ital, hála az egyedi ízvilágának.