Biztonságos otthon Honeywell szénmonoxid érzékelővel

Honeywell szenmonoxid erzekelo

Honeywell szenmonoxid erzekelo

Számtalan tragédia megelőzhető lett volna, ha a múltban is léteztek volna szénmonoxid érzékelők. Sajnos még manapság is hallhatunk a hírekben arról, hogy miként szedi áldozatait a „csendes gyilkos“.

A Honeywell szénmonoxid érzékelő felszerelését követően biztonságban érezhetjük magunkat és szeretteinket, mivel időben jelzi, ha baj van. A jelzést követően nyissuk tágra a nyílászárókat és hagyjuk el az épületet, amíg fennáll a szénmonoxid mérgezés veszélye.

Miért érdemes éppen a Honeywell szénmonoxid érzékelő mellett dönteni? Mi a legfontosabb egy ilyen berendezés esetén? Elsősoron a megbízhatóság. Mert megtörténhet, hogy elromlik a termosztát vagy nem működik a csengő. Egyik sem egy tragédia. De, ha nem kapcsol be a szénmonoxid érzékelő, az könnyen emberéletekbe kerülhet.

Ebből kifolyólag, a Honeywell szénmonoxid érzékelőre 10 éves garanciát vállal a gyártó. Rendelkezik előriasztó funkcióval, ami időben bekapcsol, ha hirtelen megnövekszik a szénmonoxid koncentráció a légtérben és IP44 védelemmel van ellátva, tehát a fürdőszobában is elhelyezhető.