BlitzWolf iPhone 12 adapter többféle kivitelben

iPhone 12 adapter

iPhone 12 adapter

Az elektronikus készülékek akkor működnek jól, ha megfelelőképpen fel vannak töltve. Nem mindegy azonban, hogy erre a célra milyen készülék kerül alkalmazásra, ebből kifolyólag az iPhone 12 adapter tematikában érdemes tájékozódni.

A BlitzWolf elnevezést viselő, viszonylag fiatal, de igen gyorsan sikeressé vált amerikai cég termékei hazánkban is megvásárolhatóak. Az iPhone 12 adapter mellett még rengeteg minőségi árucikk is megvásárolható ezen a webhelyen.

Maga a töltő is megtalálható különféle kivitelben, az egyik igen népszerű a BW-S19, ami 20 W, fekete, digitális kijelzővel ellátott korszerű darab, dupla porttal. 30 és 35 W, 3-4 porttal ellátott darabok is beszerezhetőek, akárcsak a gépjárművek szivargyújtójába dugható USB töltők, így az úton sem kell a készülék lemerülésétől félni.

Előfordulhat továbbá olyan eset is, amikor több telefont kellene egyszerre feltölteni, ilyenkor az iPhone 12 adapter paletta talán legkomolyabb darabja jöhet szóba, a BW-S16, ami 75 W teljesítményű, 6 kimeneti portot magába foglaló töltőállomás.