A kerti szivattyúk számos feladat ellátására alkalmasak

kerti szivattyúk

kerti szivattyúk

A korszerű locsolórendszerek számos elemből állnak össze, mint amilyen a csőrendszer, a szórófejek, a csepegtetők, az eső- és fagyérzékelők és az automata, programozható vezérlők. A kerti szivattyúk is a hálózat részei, ezek szolgálnak a vízforrásban található folyadék kiemelésére és továbbítására.

A szivattyuoutlet.hu webshopban ebben a termékkategóriában olyan elismert gyártók termékei szerezhetőek be, mint amilyen az Aquastrong, a Pedrollo, a WILLO és a Leo XJW.

A kerti szivattyúk közös jellemvonása, hogy a házuk leginkább öntöttvasból készült, a járókerekük pedig kopásálló rézötvözetből. A nevükkel ellentétben, ezek a pumpák nemcsak házkörnyéki alkalmazásra felelnek meg, hanem installálhatóak a kisebb mezőgazdasági területek vízpótlása esetén is.

A locsolási funkcióik mellett, bevethetőek ezek a berendezések az ásott vagy fúrt kutakból való vízkiemelésre és házi vízellátásra is, valamint kiválóan alkalmazhatóak a kerti szivattyúk nyomásnövelő rendszerekben, sőt, kombinálhatóak kisebb mosókészülékekkel.