A Hitachi sarokcsiszoló berendezések időtállóak

Hitachi sarokcsiszoló

Hitachi sarokcsiszoló

Szüksége van professzionális berendezésekre a munkavégzése vagy a hobbi tevékenységek során? A szerszamoazis.com webáruházban minden korszerű készüléket megtalál, többek között az Ön rendelkezésére áll sok minőségi Hitachi sarokcsiszoló is, igen jó ár-érték arányban.

Az akkus darabok szabadabb felhasználásúak, gyakorlatilag bárhol bevethetőek, nincs szükség az elektromos hálózathoz való csatlakoztatásra, elegendő az akkumulátort megfelelő töltöttségi szinten tartani.

Az ilyen jellegű Hitachi sarokcsiszoló elérhető a hagyományos 18V változat mellett, nagyobb, 36 V teljesítményben is, mégpedig olyan módon, hogy a nagy kapacitás nem megy az üzemidő rovására, valamint az hőmérséklete sem emelkedik meg túlságosan használat közben. Mivel ezek a gépek kompakt kivitelezésűek, nem lesz nehéz tartania a munkavégzés időtartama alatt, ez a jó súlyelosztásnak köszönhető.

Az ergonomikus kialakítású Hitachi sarokcsiszoló védi a csuklóját és a lágyindítás következtében, hirtelen bekapcsoláskor sem fogja megrántani az ízületeit.