A lapos tetők szigetelése lehet egyenes vagy fordított rétegrendű

lapos tetők szigetelése

lapos tetők szigetelése

Az épületek esetében ajánlott teljes vagy részleges izoláció, a padlózat és a falak mellett, a fedél részen is aktuális. Speciális terület a lapos tetők szigetelése, ami kétféle lehet. Egyenes és fordított rétegrendű. Az egyenesnél a bitumenes vagy PVC vízszigetelés minden esetben legfelülre kerül. A rétegek alulról olyan módon alakulnak, hogy a következő sorrendben követik egymást: monolit vasbeton szerkezet, portalanítás bitumenes emulzióval, alubetétes nehézlemez a párazáró réteg érdekében, 20 cm vastag hőszigetelés, ami lépésálló, de nem járható, ATN 150-es nikecellel és geotextillel való lejtőképzés és végül a kétréteges vízszigetelés.

A lapos tetők szigetelése a fordított rétegezés esetében úgy épül fel, hogy ez a bizonyos vízszigetelés a rétegrendek legalján kerül alkalmazásra. Itt a sorrend, alulról felfelé más, a legnagyobb különbséget az jelenti, hogy az ilyen módon kialakított lapos tetők szigetelése járható, a zárt cellás XPS hőszigetelésnek és a beépített járólapoknak hála.

A régi lapostető szigetelés árak több tényezőtől függnek

A nem újonnan épült objektumok esetében, gyakran szükség mutatkozik az izoláció felújítására vagy létrehozására. A régi lapostető szigetelés árak számos tényező függvényében alakulnak ki, az adott helyszín tekintetében. A lapostechnika.hu honlapot működtető cég már hosszú évek óta sikeresen foglalkozik ezzel a szakterülettel, az érdeklődők forduljanak hozzájuk bizalommal. Időpont egyeztetést követően, a helyszíni állapotfelmérés térítésmentes, akárcsak az ezt követő árajánlat elkészítése.

A régi lapostető szigetelés árak elfogadásához panelek esetében lakógyűlés is indokolt lehet, a vállalat munkatársa részt tud venni ezen és segíteni tud a gyakorlati és szakmai kérdések megválaszolásában. Igény esetén, lehetőséget biztosítanak a kamatmentes részletfizetésre is. Akárcsak az új, a régi lapostető szigetelés árak függnek a szigetelendő terület nagyságától, a vízelvezetés módjától, az egyéni hőszigetelési igénytől, az alkalmazásra kerülő izoláló technológiáktól és még sok más egyéb tényezőtől.