Továbbra is hódít a női sportcipő

női sportcipő

női sportcipő

Mi lehetne erősebb szempont egy cipő vásárlásakor, mint a kényelem? Talán sokan felelnék erre a kérdésre azt, hogy a divat. A cipom.hu női sportcipő kínálatában azonban mindkét jellemző együttesen valósul meg. Tornacipők, sneakerek, magasított talpú, szövet és műbőr modellek, fényvisszaverő és nude verziók egyaránt szerepelnek a felhozatalban.

A legelső sportos kivitelek az 1900-as évek elején kerültek be a köztudatba, a női sportcipő azonban csak később gyűrűzött be a neves sportmárkák képviseletében. Bár először csupán a sportpályán viselték, idővel uralkodóvá vált az utcai viseletben is. Ma már szinte bárhol, bármilyen outfit részeként felvehetjük.

Nem csupán a hétköznapi teendőink lebonyolításához passzol, alkalmi szerelésekhez is kiváló, hiszen számos darab kifejezetten elegáns és nőies vonásokkal bír. A tornacipőkre ugyanez vonatkozik, ez a női sportcipő fazon alacsony és magas szárral várja, hogy felvedd. Ennél a típusnál is egyre inkább elterjed a sikkes és vagány platformos változat.