A mágneses építőjátékok az új kedvencek

mágneses építőjátékok

mágneses építőjátékok

Az építőkockák mindig nagy favoritok voltak és azt gondolnánk, hogy ezen a téren már nem lehet semmi újdonság a Nap alatt. Pedig lehet! Az „egymásba kapaszkodó” mágneses építőjátékok minden gyerkőc figyelmét magukra vonzzák. Építeni nagyon szeretnek a lurkók, azonban a konstrukciók különböző elemei nem mindig állnak meg egymáson. Megadva magukat a gravitációnak, bizony hamar összeomlanak. A mágneses elemek azonban erősen kapaszkodnak egymásba, ezért a építmények sokkal tartósabbak és erősebbek.

A kisebbeknek ez különösen vonzó tulajdonság, hiszen nekik igazán fontos, hogy a munkájuk „eredményes” legyen és ne dőljön össze, mint egy kártyavár. A mágneses építőjátékok nem véletlenül igen népszerűek már az 1 évesnél nagyobb gyermekek körében is. A kicsik örömmel pakolják egymásra a különféle formákat, amikből annyi mindent lehet alkotni. Az okosjatek.hu webáruházban fantasztikus változatok kapnak helyet a kicsiknek és a nagyobbaknak egyaránt. A tartós, jó minőségű mágneses építőjátékok meghozzák a kedvet a játszáshoz, tanuláshoz, alkotáshoz. Annyi féle készséget fejlesztenek, hogy azokat szinte fel sem lehet sorolni. Minden csemetének kell legalább egy fajta a mágneses építőjátékok közül.

Az Okosjáték webshopjában nemcsak mágneses kockák kaphatóak, hanem a legkülönfélébb geometriai alakzatok gyönyörű színekben, mindenféle méretben. Ezekből aztán építhetünk házat, várat, kastélyt, de még farmot és játszóteret is. A felnőttek is bekapcsolódhatnak és adhatnak néhány ötletet a kis kivitelezőknek. A mágneses építőjátékok jópofa, szép és főként hasznos eszközök, amikkel a gyermekek játszva tanulnak.